HEKTAR the essence of the future

Pentru o mai bună reflectare a ceea ce reprezentăm azi și pentru a simboliza viitorul nostru dinamic trebuie să ținem pasul cu schimbarea. Brandul HEKTAR cu toate elementele vizuale pe care le aduce, susține obiectivele noastre strategice ambițioase și planurile de dezvoltare pe acest segment de piață.

Astfel, după peste 15 ani de cercetare și ameliorare pentru crearea de varietăți adaptate pieței din România, AGROSEL the seed professional schimbă numele gamei de produse profesionale, hibrizi, în HEKTAR the essence of the future.

Levente Szell, director general:

„Având în vedere prezența companiei noastre atât pe piața profesională cât și pe cea a grădinarilor amatori, unde suntem lideri de piață, a trebuit să realiniem modul în care ne prezentăm primei categorii. După investiții semnificative în cercetare pe parcursul a mai bine de 15 ani, atât în tehnologie cât și în echipa de amelioratori, toate sub  îndrumarea unor cercetători străini, compania a reușit să creeze cu succes hibrizi care concurează de la egal la egal cu produsele companiilor din străinătate.”

Hibrizii creați au o valoare genetică ridicată, iar controlul calității este la cele mai înalte standarde europene. HEKTAR oferă producătorilor profesioniști o alternativă sigură, de încredere și transparentă.

Semințele HEKTAR sunt calibrate, tratate, sortate, ambalate cu dozator numeric de precizie și sunt păstrate în condiții optime. Verificarea loturilor de semințe din punct de vedere al germinației se face în cadrul laboratorului privat, acreditat RENAR cel puțin o dată la fiecare 6 luni.

Hibrizii se pot achiziționa direct de la compania AGROSEL, contactând departamentul de vânzări sau accesând pagina de magazin online www.agrosel.ro. Totodată semințele HEKTAR sunt comercializate și prin distribuitori autorizați pe tot teritoriul României.

Vă dorim recolte bogate!

Echipa HEKTAR