Levente şi Alexandru Széll, antreprenorii din spatele Agrosel, producător de seminţe şi staţiune de cercetare din Câmpia Turzii, judeţul Cluj, au înfiinţat Hektar Seeds, companie prin care vor vinde exclusiv produse profesionale pentru legumicultură, prin brandul Hektar.

„După o experienţă de 28 de ani în industrie, 18 ani de cercetare şi urmând strategia de dezvoltare pe termen lung, am decis înfiinţarea Hektar Seeds, prin desprinderea liniei profesionale de business, axată pe cercetare şi sprijin pentru producătorii profesionişti din legumicultură, care va oferi seminţe de calitate superioară şi va ajuta la creşterea productivităţii”, a spus Levente Szell, director general şi acţionar al Agrosel.

Compania Agrosel a închis anul 2022 cu o creştere a veniturilor de aproape 8% faţă de 2021, ajungând la o cifră de afaceri de peste 54 de mil. lei şi un profit operaţional de aproximativ 9 mil. lei. Cifra de afaceri s-a dublat în ultimii zece ani, după ce compania a reuşit omologarea în Lista oficială a României a peste 100 de varietăţi de legume cu genetică românească, ameliorate în Câmpia Turzii.

„Cu brandul Hektar ne propunem ca în următorii 4 ani să fim un jucător important în segmentul seminţelor de legume profesionale (hibrizi) de genetică românească, unici în România. Suntem deja alternativa autohtonă la standarde europene în România pe segmentul de seminţe profesionale de legume. Aceşti hibrizi autohtoni au aceleaşi rezistenţe la boli ca şi hibrizii occidentali, concurând de la egal la egal cu produsele companiilor vestice din punct de vedere al calităţii”, a precizat Levente Szell.

Home

Deschide articolul în link-ul de mai jos:

Acţionarii Agrosel din Câmpia Turzii, producător de seminţe şi staţiune de cercetare, înfiinţează o companie prin care vor vinde hibrizi de genetică românească pentru legumicultură (zf.ro)

Semințe de calitate superioară pentru legumicultori. Agrosel înființează Hektar Seeds, companie… (wall-street.ro)

Ești în căutarea unui hibrid de ardei performant și calitativ, deschide link-ul de mai jos:

https://hektar.ro/categorie-produs/ardei/

 

 

 

One thought on “Hektar Seeds compania care se va adresa exclusiv clienților profesioniști din legumicultură!

  1. Teodor Bubu spune:

    Am luat semințe Daciana f1 de ardei gras și le-am plantat . Incredibil de buni și la gust și producție. Sunt interesat sa mai iau alte semințe acum când vin acasă.Locuiesc în străinătate. Sunteți foarte buni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.