A www.hektar.ro weboldalon megjelenő termékek megtekintése, használata vagy megrendelése magával vonja a Felhasználási feltételek elfogadását.
A weboldal megfelelő használata érdekében olvassa el figyelmesen az Általános Szerződési Feltételeket.
A www.hektar.ro weboldalt az „AGROSEL S.R.L.” működteti, amelynek székhelye Câmpia-Turzii, Laminoriştilor u. 268 sz., Kolozs megye, ORC J12 / 764/1998, RO 10534685, IBAN RO95BACX0000000397812000 UniCredit Tiriac Bank Kolozsvár (ezt megváltozott!) v be kell írni a magyarországi számlaszámot!”

“Általános Szerződési Feltételek
1. Használati feltételek
Bevezetés
A termékek felhasználása, beleértve ezek megtekintése vagy megvásárlása a www.hektar.ro weboldalon a következő bekezdésekben részletezett feltételek elfogadását jelenti.”

Tartalom és szerzői jogok

A weboldal tartalma végleges. Az AGROSEL S.R.L csak ritkán frissíti, ezért esetenként pontatlanságokat tartalmazhat:

a termékleírásokat a gyártó mindenféle előzetes értesítés nélkül módosíthat vagy különböző működési hibákat tartalmazhat

A fényképek, a termékmegjelenítés és a feltüntetett csomagolások tájékoztató jellegűek.

Nem garantálhatjuk az oldalon megjelenített összes termék folyamatos elérhetőségét. A készlethiány miatt fenállhat annak a lehetősége, hogy bizonyos megrendeléseket nem vagy később tudunk kézbesíteni.

Nem vállaljuk a felelősséget a szerveren esetlegesen megjelenő szoftver- vagy műszaki hibák miatt felmerülő esetekért.

Az oldalon megtalálható összes promóció a készlet erejéig érvényes

Felelősség korlátozása, kizárása

Agrosel S.R.L. nem vállal felelősséget és nem vonható felelősségre azokért a károkért, amelyek az ezen oldalon keresztül népszerűsített termékek bármilyen módon történő felhasználásából származnak.

AGROSEL S.R.L. a lehető legpontosabban próbálja bemutatni a forgalmazott termékeket (képek, jellemzők), viszont az adatbázisunkban található nagy mennyiségű termékre való tekintettel, nem garantálja leírásuk vagy a weboldalon megjelenő egyéb tartalmak pontosságát, hibamentességét vagy folyamatos frissítését.

Jótállás

Az oldalon forgalmazott termékek, amelyekre jótállást vállalunk minőségi bizonyítvánnyal rendelkeznek, amely megfelel a hatályos jogszabályoknak, illetve az AGROSEL S.R.L kereskedelmi politikájával.

A jótállási időszak alatt hibásnak talált terméket vissza kell juttatni az AGROSEL S.R.L székhelyére további kivizsgálásra az eredeti számla és minőségi bizonylat kíséretében.

A törvényi előírásoknak megfelelően, ha egy termék egyszeri vagy többszöri alkalommal garanciális beavatkozásra kerül, és ezen időszak meghaladja a jótállási idő több mint 10%-át, új, azonos termékkel helyettesítjük.

A termék minőségi bizonyítványának hiányát az áru átvételétől számított 48 órán belül be kell jelenteni az agrosel@agrosel.ro e-mail címre, ellenkező esetben az utólagos panaszt nem vesszük figyelembe.

Ügyfélszolgálat

Csapatunk megoldás nyújt minden olyan helyzetre, amely a www.hektar.ro weboldalunkkal kapcsolatos

További termékinformációkért forduljon hozzánk a következő elérhetőségeken:

Tel: +40 264 305 900; +40 740 165 025

Fax: +40 264 305 909

E-mail: agrosel@agrosel.ro

Adatvédelem

Az AGROSEL S.R.L. vállalja, hogy a www.hektar.ro weboldal felhasználóinak személyes adatait bizalmasan kezeli, és nem adja ki kívülálló harmadik személy számára, és azokat kizárólag az ügyfelekkel való kapcsolattartásra, valamint azok tájékoztatására használja fel.

Előre nem látható körülmény

Egyik fél sem felel a szerződés kötelezettségeinek elmulasztásáért, amennyiben ez időben és/ vagy megfelelő módon, teljes mértékben vagy részlegesen egy előre nem látott körülmény miatt következik be. A force majeure egy előre nem látható, teljesen kiszámíthatatlan és irányíthatatlan esemény, amely elkerülhetetlen.

Ha a gyártástól számított 15 (tizenöt) napon belül az adott esemény nem oldódik meg, mindkét félnek jogában áll értesíteni a másik felet az adás-vételi szerződés felbontásáról, anélkül hogy bármilyen követelésre tartana igényt.

Záró nyilatkozat/ rendelkezések

Az AGROSEL S.R.L fenntarja a jogot a www.hektar.ro honlapon közzétett információk, nyilatkozatok tartalmának bármikori felülvizsgálatára, módosítására, illetve frissítésére a felhasználók előzetes értesítése nélkül.

Ha a fenti nyilatkozatok valamelyikével bármilyen okból kifolyólag nem ért egyet, nem zárja ki többi a nyilatkozat elfogadását.

Ha bármilyen kérdése merül fe, forduljon bátran hozzánk az agrosel@agrosel.ro e-mail címen