HEKTAR the essence of the future

Ahhoz, hogy minél pontosabban tükrözzük mindazt, amit ma képviselünk és a saját dinamikus jövőnket szimbolizáljuk, lépést kell tartanunk a változásokkal. A HEKTAR, mint márka az összes látványelemével az ambiciózus stratégiai céljainkat és fejlesztési terveinket képviseli ebben a piaci szegmensben.

Ennek érdekében, a több mint 15 éves kutatómunka és zöldségnemesítés eredményeként létrejött és létrejövő, a regionális piaci igényekhez igazodó professzionális hibrid termékeink márkanevét átnevezzük az AGROSEL the seed professional-ről a HEKTAR the essence of the future-ra.

Széll Levente, ügyvezető igazgató:

“Lévén, hogy vállalatunk jelen van úgy a professzionális, mint az amatőr (hobby) vetőmag piacon – ahol piacvezetők vagyunk – újra kellett gondolnunk annak módját, hogyan zárkózzunk fel a piac legjobbjai közé . A több mint 15 évnyi jelentős mértékű és folyamatos beruházások biztosították a nemesítési infrastruktúra fejlesztését és a humán erőforrás képzését külföldi nemesítők bevonásával. Cégünk számára lehetővé vált olyan sikeres zöldséghibridek nemesítése, amelyek helyt állnak a romániai és a külföldi piacokon jelen levő konkurencia termékeivel.”

Nemesített hibridjeink magas genetikai értékűek, míg a minőség-ellenőrzés a legmagasabb európai normáknak felel meg. A HEKTÁR a professzionális termelők számára egy biztonságos, megbízható és átlátható alternatívát biztosít.

A HEKTAR vetőmagok kalibrálva vannak, csávázva, kiválogatva és megfelelő körülmények között tárolva és precíz digitális adagolóval vannak csomagolva. A vetőmag tételek csírázási képességének vizsgálata a RENAR által akkreditált privát laboratorium keretén belül történik fél évente legalább egyszer.

A hibrid vetőmagok megvásárolhatók közvetlenül az AGROSEL vállalattól, felvehetik a kapcsolatot az eladási osztállyal. Ezen felül a HEKTAR vetőmagok értékesítése felhatalmazott forgalmazókon keresztül is történik Románia teljes területén.

Gazdag termést kívánunk!

A HEKTAR csapata!