Termeni și condiții

Bun venit pe noul site HEKTAR!
search
Căutare
Termeni și condiții

Termeni și condiții

Vizitarea și folosirea site-ul www.hektar.ro precum si comandarea produselor vizualizate pe acest site implica acceptarea de către „Client” a Conditiilor de utilizare ce vor fi detaliate mai jos. Pentru folosirea in bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a Termenilor si Conditiilor.

Site-ul www.hektar.ro este administrat de „ HEKTAR SEEDS S.R.L.”, cu sediul în mun. Câmpia Turzii, str. Laminoriştilor nr. 268, jud. Cluj, înregistrat la ORC de pe lângă Tribunalul Cluj sub nr. J12/1590/2022, având CUI: RO45866423, cont IBAN RO29RZBR0000060023557291, deschis la Raiffeisen Bank Cluj-Napoca.

 

Termeni si conditii

 

1.Conditii de utilizare

Introducere

Folosirea, incluzand vizitarea site-ului si cumpararea produselor de pe site-ul www.hektar.ro implica acceptarea termenilor si conditiilor ce vor fi detaliate in paragrafele urmatoare.

 

Continut site și Copyright

Hektar Seeds S.R.L. actualizeaza continutul siteului in permanenta, rareori, acestea pot contine inadvertente punctuale: specificatiile produselor pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare.

Fotografiile, imaginile produselor, ambalajelor au caracter pur informativ.

Nu putem garanta in permanenta existenta in stoc a tuturor produselor prezentate pe site, de aceea exista posibilitatea ca o anumita comanda sa nu poata fi livrata sau sa fie livrata la o data ulterioara.

Ne declinam raspunderea pentru orice situatie care poate aparea din cauza unor erori de software sau defectiuni tehnice aparute la server.

Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.

 

Scutirea de responsabilitate

Hektar Seeds S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responabila pentru pagubele aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site.

Hektar Seeds S.R.L.  incearca sa prezinte cat mai complet posibil produsele comercializate (poze, caracteristici), dar datorita volumului mare de produse aflate in baza noastra de date, Hektar Seeds S.R.L. nu garanteaza ca descrierea acestora sau alt continut al acestui site este exacta, complete, complet si in permanenta actualizata sau fara erori.

Activitatea de comercializare si distributie din oferta site-ului este conditionata de corectitudinea datelor furnizate de client in formularul de comanda.

Hektar Seeds S.R.L. nu va fi si nu poate fi facuta responsabila in nici un fel pentru diversele prejudicii sau pagube rezultate din neonorarea comenzilor. Valoarea maxima a obligatiilor fata de orice Client in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare se reduce la valoarea sumelor incasate de la Clientul respectiv.


Frauda

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului   www.hektar.ro  sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul  www.hektar.ro  va fi considerata tentativa de fraudare a sistemelor www.hektar.ro  si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.


Litigii

Prin folosirea și/sau vizualizarea acestui site si a produselor expuse aici precum si prin  cumpararea produselor de pe acest site, utilizatorul/Clientul a luat la cunostinta ca legea romana este cea care  guverneaza  relatia sa cu Hektar Seed, inclusiv  contractul de vânzare-cumparare care se incheie prin plasarea unei comenzi si cumpararea produselor. Totodata, aceeasi lege romana guverneaza si prezentele Termeni si Conditii, precum si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre Hektar Seeds S.R.L. și Client.

Orice disputa aparuta intre Clienti si Hektar Seeds S.R.L. va fi rezolvata pe cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului in acest mod, partea interesata se va adresa instantelor de judecata competente de drept comun din din Romania, de la sediul Hektar Seeds SRL.


Informatii comanda

Vi se aduce la cunostinta faptul ca pentru orice intrebare in legatura cu comanda efectuata puteti sa ne contactati pe email la officehektar.ro sau telefonic la 0264305907.

Va rugam sa precizati data si numarul comenzii Dvs.


Livrarea comenzilor

Hektar Seeds S.R.L.  livreaza produsele comandate pe intreg teritoriul Romaniei cu ajutorul firmelor de curierat.

La preluarea coletului este obligatia Clientului cumpărător de a verifica daca produsul corespunde cu cel comandat pe site.
Puteti deschide coletul doar dupa ce ati achitat contravaloarea lui.
Va rugam sa VERIFICATI INTEGRITATEA coletului si a produselor in prezenta curierului! Trasportatorul si furnizorii nostrii nu accepta reclamatii ulterioare.
In cazul in care produsele nu corespund calitativ, in sensul ca  exista urme, lovituri din cauza transporului va rugam sa semnalati acest lucru intr-un proces verbal, semnat si de curier.
In cazul in care ati ales plata ramburs curierul emite o chitanta pe aceasta suma. In cazul in care factura s-a facut pe firma, va rugam sa aveti in vedere ca si chitanta emisa de curier sa fie emisa pe numele firmei si nu pe numele persoanei de contact.


Ordin de plata

Plata prin Ordin de plata se face doar in baza facturii proforme emise de Hektar Seeds S.R.L.  in urma confirmarii telefonice / prin email a comenzii cu un consultant de vanzari.

Livrarea marfii se face dupa confirmarea platii, in contul de mai jos, a proformei emise.

Nume firma:

HEKTAR SEEDS SRL

Cont lei:

IBAN RO29RZBR0000060023557291– Raiffeisen Bank

Cod unic inregistrare:

RO45866423

Adresa:

Str. Laminoristilor, nr.268, Campia Turzii, jud.Cluj

R.C.:

J12/1590/2022

 

Plata ramburs: pentru livrarea prin curier 

Transferul proprietatii bunurilor:

Proprietatea asupra produselor achizitionate va fi transferata de la Hektar Seeds la Clientul cumprator dupa efectuarea platii de catre acesta din urma.

 1. Garantia produselor

Produsele comercializate de catre site-ul nostru sunt insotite de certificate de conformitate conform legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale HEKTAR SEEDS S.R.L.
Lipsa certificatului de conformitate al produsului trebuie semnalata in maxim 48 ore de la receptia marfii pe adresa officehektar.ro. Orice sesizare ulterioara nu va fi luata in considerare.

 2. Informare si suport

Departamentul nostru va ofera suport pentru orice situatie aparuta in relatia dumneavoastra cu www.hektar.ro.

Pentru informatii suplimentare despre produse puteti sa ne contactati la:

Tel: 0264305907

Fax: 0264305909

Email: officehektar.ro

Posibilele situatii aparute post-vanzare care vor fi tratate de departamentul Relatii Clienti sunt:

  • produse livrate incomplet sau incorect;
  • livrari intarziate;
  • colete ce prezinta deteriorari;
  • produse cu termen de valabilitate depasita.

 3. Retururi de produse

Procedura de urmat, in orice caz, este urmatoarea:

Puteti solicita returul produselor livrate, daca va aflati in una dintre situatiile de mai jos.
Solicitarea telefonica de retur se va face la numarul 0264305907 in urma careia veti primi un numar de inregistrare si instructiuni suplimentare, daca este cazul.
Returnarea efectiva a produsului se face prin curierat rapid, fiind obligatorie prezentarea Numarului AWB, la preluarea coletului de catre curier.

Puteti solicita returul de produse in urmatoarele situatii:

 
7.1  Produse ce v-au fost livrate gresit
Daca vi s-a livrat alt produs decat cel comandat va rugam sa semnalati cat mai curand acest lucru pentru a returna produsul si a fi inlocuit cu cel corect.

Toate costurile de retur si transport al produsului corect vor fi suportate de HEKTAR SEEDS S.R.L.

 7.2 Produse neconforme cantitativ si calitativ

Daca vi s-a livrat o cantitate diferita de cea comandata:

-In situatia in care ati primit o cantitate mai mica decat cea comandata, diferenta de cantitate vi se va livra ulterior;

-In situatia in care ati primit o cantitate mai mare decat cea comandata, pentru excedentul de cantitate va rugam sa ne semnalati telefonic la 0264305907, si sa urmati apoi instructiunile operatorului.

Daca vi s-au livrat produse neconforme calitativ, insemnand colet si/sau ambalaj deteriorat, desfacut, va rugam sa ne contactati pentru inlocuirea acestuia conform conditiilor de retur de la punctul 7.1.

NOTA

In toate cazurile de mai sus, produsele trebuie returnate in starea identica celei in care au fost primite (produsul sa fie nou si nefolosit), in ambalajul original si insotite de toate accesoriile si documentele originale. Ambalajul desfacut, rupt sau deteriorat, folosirea produselor, deteriorarea produselor sau aducerea, punerea ori prezentarea lor intr-o stare care le afecteaza vandabilitatea, toate vor duce la refuzarea returului.

Renuntarea la cumparare

Conform art. 9, alin. (2), lit. b din Ordonanta de Urgenta 34/2014, clientul are dreptul sa notifice compania ca renunta la cumpararea produsului, fara alte penalitati, în termen de 14 zile de la intrarea în posesia fizică a produselor. Singurul cost care poate cadea in sarcina cumparatorului este cel legat de returnarea produselor.

Produsele trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate si sa aiba si documentele insotitoare (factura si documentul de conformitate al marfii).

Banii se vor returna prin transfer bancar sau prin curier in termen de 14 de zile de la data primirii de la comparator  a produsului/lor returnat/e. Suma returnabila este cea platita de Client la comandarea produselor, minus taxa de curier (daca este cazul).

Coletele returnate catre HEKTAR SEEDS SRL vor fi verificate, iar in cazul in care apar deteriorari ale ambalajelor sau se constata lipsa documentelor de insotire a marfii (factura si document de calitate), acestea vor fi returnate cumparatorului.

In cazul Clientilor care refuza ridicarea coletelor, fara un motiv intemeiat, societatea HEKTAR SEEDS S.R.L. suportand astfel cheltuielile de transport si retur, isi va rezerva dreptul ca, la urmatoarea comanda a Clientului respectiv, sa i se emita o factura proforma corespunzatoare comenzii inregistrate, pe care acesta o va achita in avans, ulterior urmand sa fie expediata comanda.

 RECLAMATIE / SESIZARE

Pentru reclamații și/sau sesizari se va folosi un Formular reclamatie/sesizare, cu urmatoarele informatii:
Nume:
Email:
Telefon:
Numar si data comanda:

Descriere produs:

Motivul reclamatiei/sesizarii:

[ ] Livrare gresita
[ ] Retur produs
[ ] Service
[ ] Altele

   

Continut:

Recomandare: Pentru operativitate va rugam sa specificati toate detaliile relevante pentru cazul sesizat – de exemplu: numarul si data comenzii sau facturii, data expeditiei si numarul AWB (scrisoarea de expeditie), numele si codul produsului, etc.

 1. Politica de confidentialitate

HEKTAR SEEDS S.R.L. se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului www.hektar.ro catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia.

 2. Forța majoră

Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul absolut imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

Daca in termen de 15 (cincisprezece) zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza, fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a contractului de vanzare fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.

 3. Dispozitii finale

HEKTAR SEEDS S.R.L. isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari asupra site-ului www.hektar.ro, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu lansarea comenzii, Clientul accepta fara obiectiuni Conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii Clientul isi asuma in totalitate drepturile si obligatiile ce decurg din cumpararea din magazinul online www.agrosel.ro Pentru orice lamuriri, va asteptam cu un mesaj la adresa officehektar.ro. 


Ne mai găsiți pe
© hektar.ro 2024
Created by noncommon.design         Developed by btz web
a