Vizitarea, folosirea, sau comandarea produselor vizualizate pe site-ul www.hektar.ro implica acceptarea de către „Client” a Conditiilor de utilizare ce vor fi detaliate mai jos. Pentru folosirea in bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a Termenilor si Conditiilor.

Site-ul www.hektar.ro este administrat de „AGROSEL S.R.L.”, cu sediul în mun. Câmpia-Turzii, str. Laminoriştilor nr. 268, jud. Cluj, înregistrat la ORC de pe lângă Tribunalul Cluj sub nr. J12/764/1998, având C.U.I. nr. RO 10534685, cont IBAN RO95BACX0000000397812000, deschis la UniCredit Tiriac Bank Cluj Napoca

Termeni si conditii

1.Conditii de utilizare

Introducere

Folosirea, incluzand vizitarea si cumpararea produselor de pe site-ul www.hektar.ro implica acceptarea termenilor si conditiilor ce vor fi detaliate in paragrafele urmatoare.

Continut site si Copyright

Agrosel S.R.L. actualizeaza continutul siteului in permanenta, rareori, acestea pot contine inadvertente punctuale: specificatiile produselor pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare.

Fotografiile, imaginile produselor, ambalajelor au caracter informativ.

Nu putem garanta in permanenta existenta in stoc a tuturor produselor prezentate pe site, de aceea exista posibilitatea ca o anumita comanda sa nu poata fi livrata sau sa fie livrata la o data ulterioara.

Ne declinam raspunderea pentru orice situatie care poate aparea din cauza unor erori de software sau defectiuni tehnice aparute la server.

Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.

Scutirea de responsabilitate

Agrosel S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responabila pentru pagubele aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site.

Agrosel S.R.L. incearca sa prezinte cat mai complet posibil produsele comercializate (poze, caracteristici), dar datorita volumului mare de produse aflate in baza noastra de date, Agrosel S.R.L. nu garanteaza ca descrierea acestora sau alt continut al acestui site este exact, complet actualizat sau fara erori.

Activitatea de comercializare si distributie din oferta site-ului este conditionata de corectitudinea datelor furnizate de client in formularul de comanda. Agrosel S.R.L. nu fi poate fi facuta responsabila in nici un fel pentru diversele prejudicii sau pagube rezultate din neonorarea comenzilor. Valoarea maxima a obligatiilor fata de orice Client in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare se reduce la valoarea sumelor incasate de la Clientul respectiv.

Frauda

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului shop.agrosel.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul shop.agrosel.ro, va fi considerata tentativa de fraudare a sistemelor shop.agrosel.ro si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.

Litigii

Prin folosirea,vizualizarea sau cumpararea produselor de pe acest site, utilizatorul a luat la cunostinta asupra faptului ca legile romane vor guverna contractual de vânzare, Termenii si Conditiile de mai sus, precum si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre Agrosel S.R.L.  și Client.

Orice litigiu aparut intre Clienti si Agrosel S.R.L. va fi rezolvata prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecată de drept comun din Romania.

 1. Informatii comanda

Vi se aduce la cunostinta faptul ca pentru orice intrebare in legatura cu comanda efectuata puteti sa ne contactati pe email la agrosel@agrosel.ro sau telefonic la 0264305900.

Va rugam sa precizati data comenzii Dvs.

 1. Livrarea comenzilor

Agrosel S.R.L. livreaza produsele comandate pe intreg teritoriul Romaniei cu ajutorul firmelor de curierat.

La preluarea coletului este obligatia Clientului cumpărător de a verifica daca produsul corespunde cu cel comandat pe site.
Puteti deschide coletul doar dupa ce ati platit contravaloarea lui.
Va rugam sa VERIFICATI INTEGRITATEA coletului si a produselor in prezenta curierului! Trasportatorul si furnizorii nostrii nu accepta reclamatii ulterioare.
In cazul in care produsele nu corespund calitativ, exista urme, lovituri din cauza transporului va rugam sa semnalati acest lucru intr-un proces verbal, semnat si de curier.
In cazul in care ati ales plata ramburs curierul emite o chitanta pe aceasta suma. In cazul in care factura s-a facut pe firma, va rugam sa aveti in vedere ca si chitanta emisa de curier sa fie emis pe numele firmei si nu pe numele persoanei de contact.

Ordin de plata

Plata prin Ordin de plata se face doar in baza facturii proforme emise de AGROSEL S.R.L., in urma confirmarii telefonice / prin email a comenzii cu un consultant de vanzari.

Livrarea marfii se face dupa confirmarea platii, in contul de mai jos, a proformei emise.

Nume firma:AGROSEL SRL
Cont lei:IBAN RO18RZBR0000060018222974 – Raiffeisen Bank
Cod unic inregistrare: RO10534685
Adresa:Str. Laminoristilor, nr.268, Campia Turzii, jul.Cluj
R.C.:J12/764/1998

 

Plata ramburs: pentru livrarea prin curier

Transferul proprietatii bunurilor:

Proprietatea asupra Bunurilor va fi transferata dupa efectuarea platii din partea cumparatorului.

 1. Garantia produselor

Produsele comercializate de catre site-ul nostru care beneficiaza de conditii de garantie sunt insotite de certificate de conformitate conform legislatiei in vigoare,si politicilor comerciale ale AGROSEL S.R.L.
Produsul reclamat defect in perioada de garantie trebuie trimis la sediul AGROSEL S.R.L.  pentru analize impreuna cu factura originala si certificatul de conformitate.
Conform legii, produsele ce au insumate interventii de service de peste 10% din perioada de garantie sau care la o singura interventie depasesc acesta perioada, se inlocuiesc cu produse noi, identice.
Lipsa certificatului de conformitate al produsului trebuie semnalata in maxim 48 ore de la receptia marfii pe adresa agrosel@agrosel.ro. Orice sesizare ulterioara nu va fi luata in considerare.

 1. Informare si suport

Departamentul nostru va ofera suport pentru orice situatie aparuta in relatia Dumneavoastra cu www.hektar.ro.

Pentru informatii suplimentare despre produse puteti sa ne contactati la:

Tel: 0264305900; 0740150793; 0741331115

Fax: 0264305909

Email: agrosel@agrosel.ro

Posibilele situatii aparute post-vanzare care vor fi tratate de departamentul Relatii Clienti sunt:

 • produse livrate incomplet sau incorect;
 • livrari intarziate;
 • colete ce prezinta deteriorari;
 • produse cu termen de valabilitate depasita.
 1. Retururi de produse

Procedura de urmat, in orice caz, este urmatoarea:

Puteti solicita returul produselor livrate, daca va aflati in una dintre situatiile de mai jos.
Solicitare telefonica de retur la numarul 0264305900 in urma careia veti primi un numar de inregistrare si instructiuni suplimentare, daca este cazul.
Returnare efectiva a produsului se face prin curierat rapid, fiind obligatorie prezentarea Numarului AWB, la preluarea coletului de catre curier.

Puteti solicita returul de produse pentru urmatoarele situatii:

7.1  Produse ce v-au fost livrate gresit
Daca vi s-a livrat alt produs decat cel comandat va rugam sa semnalati cat mai curand acest lucru pentru a returna produsul si a fi inlocuit cu cel corect.

Toate costurile de retur si transport al produsului corect vor fi suportate de AGROSEL S.R.L.

7.2 Produse neconforme cantitativ si calitativ

Daca vi s-a livrat o cantitate diferita de cea comandata:

-In situatia in care ati primit o cantitate mai mica de cea comandata, diferente de cantitate vi se va livra ulterior

-In situatia in care ati primit o cantitate mai mare de cea comandata, diferentele de cantitate va rugam sa ne semnalati telefonic la 0264305900, si urmati instructiunile operatorului.

Daca vi sa livrat produse neconforme calitativ (colet si/sau ambalaj deteriorat, desfacut), va rugam sa ne contactati pentru inlocuirea acestuia conform conditiilor de retur de la punctul 7.1.

NOTA

In toate cazurile de mai sus, produsele trebuie returnate in starea identica celei in care au fost primite (produsul sa fie nou si nefolosit), in ambalajul original si insotite de toate accesoriile si documentele originale. Folosirea produselor, deteriorarea produselor sau punerea intr-o stare de nevandabilitate duce la refuzarea returului.

 1. Renuntarea la cumparare

Conform art. 9, alin. (2), lit. b din Ordonanta de Urgenta 34/2014, clientul are dreptul sa notifice compania ca renunta la cumpararea produsului, fara alte penalitati, în termen de 14 zile de laintrarea în posesia fizică a produselor . Singurul cost care poate cadea in sarcina cumparatorului este cel legat de returnarea produselor.

Produsele trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate si sa aiba si documentele insotitoare (factura si documentul de conformitate al marfii).

Banii se vor returna prin transfer bancar sau prin curier in termen de 14 de zile de la data la care este informat de decizia de retragere din contract a cumparatorului. Suma returnabila este cea platita de Client la comandarea produselor, minus taxa de curier (daca este cazul).

Coletele returnate catre SC AGROSEL SRL vor fi verificate, iar in cazul in care apar deteriorari ale ambalajelor sau se constata lipsa documentelor de insotire a marfii (factura si document de calitate), acestea vor fi returnate catre cumparator.

In cazul Clientilor care refuza ridicarea coletelor, fara un motiv intemeiat, societatea AGROSEL S.R.L. suportand astfel cheltuielile de transport si retur, isi va rezerva dreptul ca, la urmatoarea comanda a Clientului respectiv, sa i se emita o factura proforma corespunzatoare comenzii inregistrate, pe care acesta o va achita in avans, ulterior urmand sa fie expediata comanda.

 1. RECLAMATIE / SESIZARE

Formular reclamatie/sesizare
Nume:
Email:
Telefon:
Despre:

Comanda mea
Livrare gresita
Retur produs
Service
Altele

Continut:

Recomandare: Pentru operativitate va rugam sa specificati toate detaliile relevante pentru cazul sesizat – de exemplu: numarul si data comenzii sau facturii, data expeditiei si numarul AWB (scrisoarea de expeditie), numele si codul produsului, etc.

 1. Politica de confidentialitate

Agrosel S.R.L. se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului www.hektar.ro catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia.

 1. Forța majoră

Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul absolut imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

Daca in termen de 15 (cincisprezece) zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a contractului de vanzare fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.

 1. Dispozitii finale

Agrosel S.R.L. isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari asupra site-ului shop.agrosel.ro, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu lansarea comenzii, Clientul accepta fara obiectiuni Conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii Clientul isi isi asuma in totalitate drepturile si obligatiile ce decurg din cumpararea din magazinul online shop.agrosel.ro

Pentru orice lamuriri, va asteptam cu un mesaj la adresa agrosel@agrosel.ro