Povestea HEKTAR

Bun venit pe noul site HEKTAR!
search
Căutare
Povestea HEKTAR

Pentru o mai bună reflectare a ceea ce reprezentăm azi și pentru a simboliza viitorul nostru dinamic trebuie să ținem pasul cu schimbarea. Brandul HEKTAR cu toate elementele vizuale pe care le aduce, susține obiectivele noastre strategice ambițioase și planurile de dezvoltare pe acest segment de piață.

Astfel, după peste 15 ani de cercetare și ameliorare pentru crearea de varietăți adaptate pieței din România, AGROSEL the seed professional schimbă numele gamei de produse profesionale, hibrizi, în HEKTAR the essence of the future.

 

 

HEKTAR the essence of the future 

Levente Széll, director general:

„Având în vedere prezența companiei noastre atât pe piața profesională cât și pe cea a grădinarilor amatori, unde suntem lideri de piață, a trebuit să realiniem modul în care ne prezentăm primei categorii. După investiții semnificative în cercetare pe parcursul a mai bine de 15 ani, atât în tehnologie cât și în echipa de amelioratori, toate sub îndrumarea unor cercetători străini, compania a reușit să creeze cu succes hibrizi care concurează de la egal la egal cu produsele companiilor din străinătate.”

Hibrizii creați au o valoare genetică ridicată, iar controlul calității este la cele mai înalte standarde europene. HEKTAR oferă producătorilor profesioniști o alternativă sigură, de încredere și transparentă.

 

Fii la curent cu noile oferte
Subscribe to our newsletter and never miss our latest news and promotions.
Our newsletter is sent once a week, every Tuesday.
Adresa de e-mail nu este corectă!A fost trimis un e-mail de confirmareAceastă adresă de e-mail este deja abonată!


Ne mai găsiți pe
© hektar.ro 2023
Created by noncommon.design
a