CSR

Bun venit pe noul site HEKTAR!
search
Căutare
CSR

Susținem taberele Yuppi Camp

Hektar - Yuppi Camp 2023

Din 2011, Yuppi Camp oferă șansa copilăriei, zile fără griji legate de boală pentru copii și părinți din întreaga țară. În 2023, am susținut taberele pentru copii cu legume proaspete din grădina HEKTAR. Parteneriatul nostru este unul strategic. Suntem alături de cei de la Yuppi în misiunea lor minunată, care ne inspiră de fiecare dată.

Experiențele noastre se transformă în materie universitară

Amelioratorii noștri își aduc contribuția la formarea noilor generații. Colegul nostru, Kovács András, inițiază studenții la Universitatea Sapienția Târgu Mureș în cadrul orelor de Ameliorare.

Inițiem tinerele talente în culisele agrobusinessului

Elita se formează nu doar în băncile facultăților, ci și în cadrul interacțiunilor mai puțin formale cu actorii reali. Acesta este motivul pentru care, în cadrul Agro Consulting Group, susținem programul de shadowing, în cadrul căruia un economist tânăr are șansa să urmărească activitatea managementului în situații "in vitro." În 2023, am lucrat cu doi viitori antreprenori în agrobusiness.

Lucrăm umăr la umăr cu studenții și în grădina HEKTAR

Sapientia - Hektar 2023

Sapientia - Hektar 2023

HEKTAR este și scena stagiului de vară al studenților. Ei vin la stațiunea de cercetare HEKTAR, unde obțin o perspectivă teoretică și practică asupra creșterii plantelor, organizării muncii și misterelor ameliorării.


Ne mai găsiți pe
© hektar.ro 2024
Created by noncommon.design         Developed by btz web
a